Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Food Habits & Consumption Pattern of Bhil Tribe of Udaipur, Rajasthan

Food Habits & Consumption Pattern of Bhil Tribe of Udaipur, Rajasthan

Shweta Joshi, Vishakha Singh
Paperback | Engels
€ 61,45
+ 122 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Bhils commonly known as the desert dwellers are the largest tribal group in the Aravali belt of Rajasthan. It is believed that they are the oldest inhabitants of Indian continent. This is the third largest tribal group of Indian sub-continent. The term Bhil is said to have been derived from Tamil word 'Bhilawar' or a Bow man. They live in nuclear families and are highly individualistic. In India, the general health status of the tribal populations is known to be poor because of their dependence on primitive agricultural practices and irregularity of food supply. The study was carried out in 100 families of Jhadol and Girwa panchayat samiti of Udaipur district. Their diet was found grossly inadequate in pulses, other vegetables, fats & oils and fruits, whereas adequacy for sugar and green leafy vegetables was found more than recommended dietary intake (RDI). Diet of Bhils were found inadequate in all nutrients except protein, carbohydrate, ascorbic acid and zinc and regarding food habits of Bhils they are developed as a part of their social and cultural heritage. Food availability, economics and personal food meanings and beliefs are the primary factors of influence.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
136
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659645983
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 122 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.