Door geplande werkzaamheden is de Vivlio Cloud niet toegankelijk tussen 00.00 en 05.00 uur op dinsdag 9 juli. E-books die je gedurende die periode aankoopt, worden nadien geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Cultures of Mexico

Recipes, Customs, and Issues

R Hernandez-Rodriguez
Hardcover | Engels | The Global Kitchen
€ 82,95
+ 165 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This exciting volume brings to life the food culture of Mexico, detailing the development of the cuisine and providing practical information about ingredients and cooking techniques so that readers can replicate some of Mexico's most important traditional dishes.

Mexican food has become one of the most popular cuisines in the United States, with noted dishes ranging from tacos and enchiladas to tamales and guacamole. What are the origins of Mexican food culture as we know it today?

Written with an educated--not specialized--audience in mind, the book includes descriptions of traditional and high cuisine, regional and national foods, everyday dishes and those prepared and served on holidays and special occasions. It also discusses ancestral eating habits and the way the food has been transformed under the pressures of globalization.

Specific chapters examine food history, important ingredients, typical appetizers, main meals, desserts, street foods and snacks, dining out, and food issues and dietary concerns. Recipes accompany every chapter. Rounding out the work are a chronology of food history, a glossary, sidebars, and a bibliography. This volume is ideal for any students learning about Mexican food and culture, as well as general readers who would like to learn more about international cuisines.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
248
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781440869235
Verschijningsdatum:
11/10/2021
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
155 mm x 236 mm
Gewicht:
544 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 165 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BUNDELPROMO

2+1 GRATIS op meer dan 200 producten

Profiteer nu van onze vroegboekkortingen
BUNDELPROMO
2+1 GRATIS op meer dan 200 producten
ACTIEPRIJS

€ 10 korting

op de Vivlio Light en Light HD e-reader
ACTIEPRIJS
Vivlio Light en Light HD e-reader met € 10 korting
AANGERADEN

Dé boeken bij jouw vakantiebestemming

door ons geselecteerd
AANGERADEN
Dé boeken bij jouw vakantiebestemming
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.