• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Contact Materials Analysis

Mass Spectrometry Techniques

Hardcover | Engels | Food Chemistry, Function and Analysis | nr. 10
€ 295,95
+ 591 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Mass spectrometric techniques have developed to provide increasing solutions to solve problems in food processing and packaging. Even the smallest amount of contamination in food can cause a problem for food production companies, thus they are keen to find speedy and efficient quality control methods. This book outlines how ingredients and their interrelationship with processing and packaging have developed with the exploitation of mass spectrometry and gives practical protocols to stake holders showing the flexibility of this technique. With huge relevance worldwide, it will appeal to food packaging scientist and mass spectrometry practitioners alike.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 10

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781788011242
Verschijningsdatum:
25/01/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
163 mm x 234 mm
Gewicht:
544 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 591 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.