Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
About 1 in 4 Americans participates in at least 1 of the U.S. Department of Agriculture's (USDA) 15 domestic food and nutrition assistance programs at some point during the year. Together these programs, which vary by size, type of benefits provided, and target population, form a nutritional safety net for millions of children and low-income adults. These programs account for over 70 percent of USDA's annual budget. USDA's Economic Research Service (ERS) conducts studies and evaluations of these programs. This report uses preliminary administrative data from USDA's Food and Nutrition Service (FNS), the agency responsible for managing the programs, to examine trends in the food and nutrition assistance programs through fiscal 2013 (October 1, 2012 to September 30, 2013). The report uses ERS data to examine trends in the prevalence and severity of household food insecurity in the United States through 2012 and summarizes two recent ERS reports that examine the food security of two subpopulations of particular concern: (1) adults with disabilities and (2) households with children. The report also looks at trends in some of the indicators of economic and social conditions that affect participation in and spending on food and nutrition assistance programs.