Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The subject of the book is uid dynamics and heat transfer in micro-channels. This problem is important for understanding the complex phenomena associated with single- and two-phase ows in heated micro-channels. The challenge posed by high heat uxes in electronic chips makes thermal management a key factor in the development of these systems. Cooling of mic- electronic components by new cooling technologies, as well as improvement of the existing ones, is becoming a necessity as the power dissipation levels of integrated circuits increases and their sizes decrease. Miniature heat sinks with liquid ows in silicon wafers could signi cantly improve the performance and reliability of se- conductor devices. The improvements are made by increasing the effective thermal conductivity, by reducing the temperature gradient across the wafer, by reducing the maximum wafer temperature, and also by reducing the number and intensity of localized hot spots. A possible way to enhance heat transfer in systems with high power density is to change the phase in the micro-channels embedded in the device. This has motivated a number of theoretical and experimental investigations covering various aspects of heat transfer in micro-channel heat sinks with phase change. The ow and heat transfer in heated micro-channels are accompanied by a n- ber of thermohydrodynamic processes, such as liquid heating and vaporization, bo- ing, formation of two-phase mixtures with a very complicated inner structure, etc., which affect signi cantly the hydrodynamic and thermal characteristics of the co- ing systems.