• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Flavor Science

Sensible Principles and Techniques

Hardcover | Engels | Acs Professional Reference Books
€ 195,95
+ 391 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated instrumentation routinely used to obtain information quickly from small samples. Discusses biotechnology in the flavor industry. Of interest to professionals both inside and outside the field of flavor research. Based on a successful American Chemical Society workshop.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
350
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780841225169
Verschijningsdatum:
5/05/1993
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
231 mm x 155 mm
Gewicht:
759 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 391 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.