Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An easy to follow, quick reference introductory guide for beginning professionals and students in filmmaking and postproduction. It explains all film laboratory procedures in the context of the wide range of technology that is used by filmmakers, explaining what happens and why at every stage. A technical understanding of film processing and printing, telecine and laboratory and digital processes will help you get the best results for your film. The book is particularly useful for those who have come to film making from other media - video or digital. The book is based on the author's own experience as a lab technician and technical film consultant and provides answers to many frequently asked questions. The different pathways for film production and postproduction are demonstrated as well as the function of the lab at each stage of the process. The complete range of services is offered, with particular emphasis on the often confusing requirements for super 16 and the blow up to 35mm, the intricacies of negative cutting to match a non-linear edit and the process of grading and regrading for the answer print.This new edition includes: * An update on all digital formats of image and sound* Revision sections on Super 16, Super 35* Additional information on syncing rushes at telecine and to digital images* The latest telecine machines* A new, clear and simple glossary