• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fermenting

Recipes & Preparation

Daphne Lambert
Hardcover | Engels | Recipes & Preparation
€ 25,45
+ 50 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This beautifully illustrated new cookbook will not only inspire you to try new foods and recipes, it will show you how foods can actively foster a healthier body, encouraging a balanced digestive system and healthy gut. A fascinating discussion of the history, benefits, techniques and tools needed for fermenting, is followed by basic recipes that use age-old methods to culture healthy bacteria to create essential classic ferments such as sauerkraut, kimchi, yogurt and sourdough. The book then goes on to provide further recipes for salads and pickles, drinks and smoothies, soups, main dishes, and breads and treats. Whether it's a super probiotic Cucumber & Kefir Smoothie, a delicious Broccoli Miso Soup or tempting Buckwheat Pancakes, the ancient wisdom of fermented food from around the world will delight your tastebuds and tummy!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
224
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781783619917
Verschijningsdatum:
21/06/2017
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
198 mm x 246 mm
Gewicht:
975 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 50 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.