Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fermentations

du kéfir aux champignons, pourquoi le moisi nous fascine

Anne-Sophie Moreau
Paperback | Frans
€ 21,00
+ 42 punten
Uitvoering
Pre-order nu, verschijnt op 07/02/2025
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Journaliste et philosophe, l'auteure a réuni une large documentation sur la faveur du moisi et de la fermentation dans l'alimentation, l'agriculture, le domaine cosmétique, la médecine, l'économie, l'architecture ou encore le design. Après avoir présenté les différentes tendances et les avantages écologiques de cette utilisation, elle s'interroge sur le devenir de la nouveauté ou de l'espoir.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
272
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782021526868
Verschijningsdatum:
7/02/2025
Uitvoering:
Paperback
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 42 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.