Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Les études sur la productivité des cultures et la fertilité des sols dans le cadre de cultures à long terme sontdepuis longtemps un sujet d'une immense importance. Uneexpérience intitulée "Long-range effect of continuous cropping and manuring"a été lancée en 1977-78 dans le cadre du All India Coordinated Research Project onCropping Systems à Faizabad. Le riz (Oryza sativa L. Spp.indica) est responsable de l'alimentation de plus d'un tiers de lapopulationmondiale.Il joue un rôle majeur en tant qu'aliment de base, faisant vivre plus de trois milliards de personnes etreprésentant50 à 80 % de leur apport calorique quotidien. Il est cultivé dans le monde entier sur156,8 millions d'hectares, pour une production de 456 millions de tonnes.L'Inde occupe la première place en termes de superficie cultivée avec 44 millions d'hectares deriz et la deuxième place en termes de production avec 104,3 millions de tonnes et uneproductivité de 2,37 tonnes par hectare.