Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Fatty acid and Volatile profiling of Sorghum and Millet

Fatty acid and Volatile profiling of Sorghum and Millet

Muhammad Farhan Jahangir Chughtai, Imran Pasha, Faqir Muhammad Anjum
Paperback | Engels
€ 54,45
+ 108 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Food is one of the basic necessities of mankind and is obtained from different sources such as cereals, meat, vegetables, fruits, milk and milk products.Cereals represent major staple foods and cheapest source of energy, carbohydrates, protein, micronutrients and fiber to the human diet in developing countries. Sorghum and millet are vital for the existence of food security and considered superior than other cereals particularly millet as best grown under harsh and severe environmental conditions with little input during growth. Sorghum and millet are important food staples in semi-arid tropics of Asia and Africa. Sorghum and millet are cereal grains that have prospective to be used as substitute to wheat flour for celiac patients. These are considered as the good source of many important and essential fatty acids. The volatile profiling of these two important crops is comparable to other cereals as well. The present study was an effort to explore biochemical composition of commercially available sorghum and millet varieties with special reference to their fatty acid and volatile profiling. Chemical composition of sorghum and millet was determined according to respective methods.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
112
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659158964
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Gewicht:
166 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 108 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.