• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fat Production and Consumption

Technologies and Nutritional Implications

Paperback | Engels | NATO Science Series A: | nr. 131
€ 106,95
+ 213 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Among the major components of human diet, edible fats and oils are typically produced through various forms of technological manipulation of naturally available starting material. It is also generally recognized that dietary fat, namely the type and amount, playa significant role in modulating the health stat s of large population groups in econ- omically advanced countries, and that, more specifically, the onset and progression of a number of diseases of wide incidence and large socio-economical relevance, such as hyperlipidaemias, diabetes, hyper- tension, are significantly affected by dietary fats. Associations operating in public health preventive programs and clinical associations in affluent countries have recommended changes of dietary habits and especially of fat consumption in the whole community. Among the parameters to be modified of special relevance are the re- duction of total fat, of saturated fatty acids and cholesterol intake and to increase the amount of unsaturated fatty acids. It is, however, becoming more and more evident that each member of the complex fatty acid moiety of our diet may playa different role from a nutritional point of view. This is particularly true for the highly unsaturated compounds belonging to the two metabolic series n-6 and n-3, contained in high concentrations in vegetable oils and in lipids from marine animals respectively, as well as for oleic acid, contained in high concentrations in olive oil.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
336
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 131

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781461594970
Verschijningsdatum:
25/11/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
170 mm x 244 mm
Gewicht:
553 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 213 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.