Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The sixth volume in the reader series, 'Themes in Environmental History'. Comprising essays selected from Environment and History and Environmental Values, these inexpensive paperbacks address important aspects of environmental history through theoretical essays and case studies. The readers are attracting increasing interest from course-organisers. Farming examines 'the link between the landscape and nutrition', the complex set of factors by which food production results from human knowledge of, interaction with and attempted mastery of the natural environment. The story of farming, very broadly, is one of evolution from subsistence to industrialisation, an evolution which - as the present volume explores, taking its cases from such diverse times and places as the pre-modern Alps, colonial Brazil and twentieth century Australia - has often severely challenged ecological and cultural equilibrium.