Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Farm Dairying is a comprehensive guide to the art and science of dairy farming, written by Laura Rose and published in 1911. The book covers a wide range of topics related to dairy farming, including the selection and care of dairy cows, the production and handling of milk, the manufacture of butter and cheese, and the marketing of dairy products. The book is divided into several sections, each covering a different aspect of dairy farming. The first section focuses on the selection and care of dairy cows, including information on breeding, feeding, and health care. The second section covers the production and handling of milk, including topics such as milking techniques, milk storage, and the prevention of milk contamination. The third section of the book is devoted to the manufacture of butter and cheese, including detailed instructions on the various methods used to produce these products. The fourth section covers the marketing of dairy products, including information on pricing, packaging, and distribution. Throughout the book, Laura Rose provides practical advice and tips based on her own experience as a dairy farmer. She also includes numerous illustrations and diagrams to help readers understand the various processes involved in dairy farming. Overall, Farm Dairying is an invaluable resource for anyone interested in the art and science of dairy farming, and it remains a classic reference work in the field to this day.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.