Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Biologie
  5. Dieren
  6. Facteurs Contribuant À La Mortalité Dans Les Agneaux de Trois Races

Facteurs Contribuant À La Mortalité Dans Les Agneaux de Trois Races

Mian M Mehmood, Sibtain Ahmad, M I Mustafa
Paperback | Frans
€ 58,95
+ 117 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

On pense que différents facteurs ont un effet sur la mortalité des agneaux w.r.t. 3 races de moutons ont été présentées. La race Kacchi avait la plus forte mortalité d'agneau (14,2%) suivie de la race Thalli (11,9%) tandis que celle de Pak-Karakul était la plus faible (7,3%). L'agneau femelle avait le taux de mortalité global le plus élevé (10,2%) tandis que celui du mâle était le plus bas (8,8%). L'agneau avait le taux de mortalité global le plus élevé (36,7%) entre le groupe d'âge de 91 à 120 jours (3 mois), tandis qu'entre 1 à 30 jours (1 mois), la mortalité était la plus faible (4,7%). taux de mortalité global le plus élevé (12,2%) au printemps et le plus bas (5,5%) en été. L'agneau avait le taux de mortalité global le plus élevé (43,7%) en raison de la pneumonie suivie de la gastro-entérite (19,2%) et du coup de chaleur (10,7%). L'agneau avait le taux de mortalité global le plus élevé (44,1%) de la mère ayant 3 ans suivi de 4 ans de mère (25,7%). Une bonne alimentation des brebis gestantes, une reproduction contrôlée et une meilleure gestion avant l'agnelage peuvent jouer un rôle important dans la réduction de la mortalité.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
120
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9786203300314
Verschijningsdatum:
22/03/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
185 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 117 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.