Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Extreme Cuisine

The Weird & Wonderful Foods That People Eat

Jerry Hopkins
Paperback | Engels
€ 13,45
+ 26 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"I could not have written A Cook's Tour without this book. There is so much I would have missed. So dig in. Enjoy...Eat. Eat adventurously. Miss nothing. It's all here in these pages." --From the Foreword by Anthony Bourdain

Sit down for a meal with the locals on six continents--what they eat may surprise you. Extreme Cuisine examines eating habits across the global neighborhood, showing once and for all that road kill in one culture is restaurant fare in another!

"I've tried to make this book a guide to how the other half dines and why. Over a period of twenty-five years I've augmented my meat-and-potatoes upbringing in the United States to try a wide variety of regional specialties, from steamed water beetles, fried grasshoppers and ants, to sparrow, bison and crocodile. I've eaten deep-fried bull's testicles in Mexico, live shrimp sushi in Hawaii, mice cooked over an open wood fire in Thailand, pig stomach soup in Singapore, minced water buffalo and yak butter tea in Nepal, stir-fried dog tongue, and 'five penis wine' in China." --From the introduction by Jerry Hopkins

Dive headfirst into food culture from around the world. Join author Jerry Hopkins on a culinary and cultural tour as he explores foods that may seem bizarre, and often off-putting, to us. As he says, "What is considered repulsive to someone in one part of the world, in another part of the world is simply considered lunch."

Part travelogue, part cultural commentary and history, and part cookbook (yes, really), with Extreme Cuisine anyone can become an adventurous eater--or at least learn what it's like to be one.

Chapters include:

  • Mammals
  • Reptiles & Water Creatures
  • Birds
  • Insects, Spiders & Scorpions
  • Plants
  • Leftovers

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
352
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780804854979
Verschijningsdatum:
24/08/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
150 mm x 229 mm
Gewicht:
521 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 26 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.