Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Experiments in Microbial Fermentation is a laboratory manual based on the experience of the authors over several years in devising and organizing practical classes in microbiology and biotechnology to meet the requirements of students following courses in Biotechnology and microbiology at the Ganpat University. The primary object of the manual is to provide a laboratory handbook for use by students following Industrial Microbiology and allied courses to under graduate and Post graduate level, in addition to being of value to students reading microbiology or biotechnology. It is hoped that laboratory workers in the Fermentation will find the book useful in the microbiological aspects of quality control and production development. The book is concerned with basic methods in microbiology and would normally form the basis of a first year course. It also consists of an extension of these basic methods into microbiology as applied in the microbial fermentation of useful primary and secondary metabolites.