Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Economie & Management
  4. Evaluation of Protein-Flavour Binding on Flavour Delivery

Evaluation of Protein-Flavour Binding on Flavour Delivery

And Protein Thermal-Gelation Properties in regards to Selected Plant Proteins

Kun Wang
Paperback | Engels
€ 81,95
+ 163 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This work was undertaken to evaluate interactions between plant proteins and selected volatile flavour compounds on flavour delivery and heat-induced gelation properties for canola, pea and wheat proteins. An automated dynamic headspace GC/MS approach was adopted to monitor the change in flavour intensity in aqueous model systems. The extent of flavour binding was a function of protein source, protein isolation method and stereochemistry of the flavour compound. Using Differential Scanning Calorimetry and intrinsic fluorimetry, potential conformational changes due to partial denaturation of proteins were observed. Aldehyde flavours exhibited much higher "unfolding capacity" than ketones, which accounted for their remarkable binding affinities. Two volatile flavour by-products, 2-butyl-2-octenal and 2-pentyl-2-nonenal, were detected from the interactions between salt-extracted canola protein isolates (CPIs) with hexanal and heptanal, respectively, due to aldolisation reactions. Competitive bindings among homologous ketones and between heterologous aldehyde and ketone mixture were observed, while a synergistic effect was noted for aldehyde flavour mixtures.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
284
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659626111
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 163 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.