• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Evaluating Public Management Reforms

Boyne
Paperback | Engels | Managing the Public Services
€ 51,95
+ 103 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Governments across the world are pursuing reform in an effort to improve public services. But have these reforms actually led to improvements in services? This volume develops a framework for a theory-based evaluation of reforms, and then uses this framework to assess the impact of new arrangements for public service delivery in the UK. This book: identifies the conceptual and practical problems of finding clear criteria for evaluating reforms; focuses on the shifts in public management towards markets and competition, towards the publication of performance indicators, and from larger to smaller organizations; considers what impact these reforms have had on the efficiency, responsiveness and equity of services; comprehensively reviews the evidence on the effects of reform on health care, housing and education; discusses the implications for public sector management.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
190
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780335202461
Verschijningsdatum:
1/01/2003
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 230 mm
Gewicht:
322 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 103 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.