Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Soil salinity is one of the major productions limiting factor saline soil. In Pakistan about 5.7 m ha have been deteriorated partially or completely by salinity or sodicity. To alleviate the adverse effects of salinity stress on plants in salt affected soil, there are two approaches: one to reclaim these soils by applying chemical amendments to make it suitable for good crop production and other is the use of salt tolerant plant species. Tolerance of crop to salinity varies not only among species but also among the varieties of the same crop. The book in hand furnishes baseline information on the subject for the researchers, agriculture graduates and policy makers and allied stalk holders.