• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. European Gastronomy into the 21st Century

European Gastronomy into the 21st Century

Cailein Gillespie, John Cousins
Paperback
€ 63,95
+ 127 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Gastronomy is the art and science of good eating and drinking: a concept that extends outwards to embrace wider notions of tradition, culture, society and civilisation. This book examines the development and origins of European food traditions within social, economic and geographical contexts.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
222

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780750652674
Verschijningsdatum:
4/07/2001
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
190 mm x 244 mm
Gewicht:
428 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 127 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.