Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Études physico-chimiques du fruit d'Aonla cv. NA-7

Études physico-chimiques du fruit d'Aonla cv. NA-7

Mahendra Chaudhary, D P Singh
Paperback | Frans
€ 61,45
+ 122 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

La présente enquête "Études sur l'effet de l'application foliaire de PGR et de nutriments minéraux sur la croissance, la chute, le rendement et la qualité des fruits d'aonla (Emblica officinalis Gaertn.) cv. NA-7" a été réalisée pendant deux années consécutives (2015-16 et 2016-17). Les études expérimentales comprenaient 13 traitements et l'expérience a été réalisée sur un verger de 18 ans d'aonla cv. NA-7 situé à la ferme de la pépinière, département d'horticulture, Kalyanpur, Chandra Shekhar Azad University of Agriculture & Technology, Kanpur, Uttar Pradesh et les données ont été analysées en utilisant la conception RBD avec des réplications d'arbres. La présente étude a révélé que le pourcentage maximal de nouaison, le pourcentage de rétention des fruits, le pourcentage de rendement en fruits par plante, la longueur et la largeur des fruits, le poids des fruits, le volume des fruits, la gravité spécifique, le poids de la pulpe des fruits, le pourcentage de jus de fruits, le rapport pulpe/pierre et le noyau des fruits, les solides solubles totaux, l'acidité, l'acide ascorbique, le sucre réducteur, le sucre non réducteur et le sucre total ont été obtenus avec la pulvérisation foliaire de 50 ppm de GA3 + 50 ppm de NAA, suivie de 25 ppm de GA3 + 25 ppm de NAA et le minimum dans le contrôle (pulvérisation d'eau) pendant les deux années d'expérience.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
136
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9786204169255
Verschijningsdatum:
21/10/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
208 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 122 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.