Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In this book, different empirical methods were compared with the objectives for quantifying total water loss through evapotranspiration by chickpea crop in mollisol of Uttarakhand. Evapotranspiration of chickpea was measured with weighing type lysimeter. Data on pan evaporation measured with USWB class A pan evaporimeter and chickpea parameters for the corresponding period were collected from Meteorological observatory. Evapotranspiration from chickpea was also estimated by using mathematical methods of Thornthwaite, Turc, Stephens-Stewar, Jensen-Haise, Blaney-Criddle and modified Penman. Higher growing degree days 1810.4 was observed during 2005-06. Evapotranspiration of chickpea during 2005-06 and 2006-07 were about 416.5 and 475.6 mm, respectively. As the pan evaporation did not give accurate estimate of ET, both on seasonal and as well as weekly basis. Thus, the pan evaporation does not seem to be good criterion for the estimation of ET. Modified Penman method was found to be most very suitable for estimation of ET in tarai region of Uttarakhand.