Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Essentials of Classic Italian Cooking

Essentials of Classic Italian Cooking

30th Anniversary Edition: A Cookbook

Marcella Hazan
Hardcover | Engels
€ 55,95
+ 111 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A BON APPETIT BEST BOOK OF THE YEAR - A beautiful new edition of one of the most beloved cookbooks of all time, from "the Queen of Italian Cooking" (Chicago Tribune). A timeless collection of classic Italian recipes--from Basil Bruschetta to the only tomato sauce you'll ever need (the secret ingredient: butter)--beautifully illustrated and featuring new forewords by Lidia Bastianich and Victor Hazan

"If this were the only cookbook you owned, neither you nor those you cooked for would ever get bored." --Nigella Lawson

Marcella Hazan introduced Americans to a whole new world of Italian food. In this, her magnum opus, she gives us a manual for cooks of every level of expertise--from beginners to accomplished professionals.

In these pages, home cooks will discover:

- Minestrone alla Romagnola
- Tortelli Stuffed with Parsley and Ricotta
- Risotto with Clams
- Squid and Potatoes, Genoa Style
- Chicken Cacciatora
- Ossobuco in Bianco
- Meatballs and Tomatoes
- Artichoke Torta
- Crisp-Fried Zucchini blossoms
- Sunchoke and Spinach Salad
- Chestnuts Boiled in Red Wine, Romagna Style
- Polenta Shortcake with Raisins, Dried Figs, and Pine Nuts
- Zabaglione
- And much more

This is the go-to Italian cookbook for students, newlyweds, and master chefs, alike. Beautifully illustrated with line drawings throughout, Essentials of Classic Italian Cooking brings together nearly five hundred of the most delicious recipes from the Italian repertoire in one indispensable volume.

As the generations of readers who have turned to it over the years know (and as their spattered and worn copies can attest), there is no more passionate and inspiring guide to the cuisine of Italy.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
736
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780593534328
Verschijningsdatum:
20/09/2022
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
184 mm x 230 mm
Gewicht:
1161 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 111 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.