Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Escherichia coli bacteria cause many illnesses of the gastrointestinal tract. Often, people come down with these diseases when they eat contaminated foods, especially ground beef or raw produce. Though E. coli infections are most common in less developed parts of the world, they are also a problem in the United States-contamination occurred in prepackaged cookie dough in 2009 and in spinach in 2006. But all E. coli are not harmful, as strains found in the human intestinal system can help with vitamin K production or in fighting harmful bacteria. This revised edition of Escherichia coli Infections contains up-to-date information on the different strains of E. coli, including the latest outbreaks, statistics, diagnostic breakthroughs, and vaccine development.