Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La escalada de cascadas de hielo es una práctica reciente en la historia del alpinismo. Se convirtió en modalidad independiente en los años setenta del siglo xx, y ha ido evolucionando considerablemente con los avances en el material, la indumentaria y las técnicas de progresión, similares a las de escalada en roca. Sin embargo, se dan en ella unas condiciones particulares ligadas al medio: se practica en invierno, en plena montaña, con todos los riesgos que ello conlleva, y evaluar la calidad del hielo no resulta tarea fácil. Esta guía técnica, espléndidamente ilustrada con fotografías y dibujos, se dirige a escaladores iniciados que quieran perfeccionarse en esta actividad. En ella se incluyen: . buenos consejos, . la elección del material, . los movimientos técnicos, . los distintos tipos de hielo y las diversas estructuras a escalar, . la escalada mixta y el dry-tooling, . los trucos del profesional, etc. Escalada en hielo ofrece todas las claves de un aprendizaje óptimo y de una progresión garantizada para, desde el respeto a la montaña, disfrutar al máximo de esta modalidad del alpinismo. Philippe Batoux, alpinista excepcional y viajero infatigable en búsqueda de las más bellas vías, es guía de alta montaña y profesor de la Escuela Nacional de Esquí y Alpinismo de Chamonix (Francia). Dirige regularmente programas de escalada en hielo en los más bellos lugares del planeta.