Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Environmental Oceanography

Tom Beer
Hardcover | Engels | CRC Marine Science | nr. 11
€ 162,45
+ 324 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The second edition of Environmental Oceanography is the first textbook to link the needs of the coastal oceanographer and the environmental practitioner. The ever-increasing human impact on the environment, and particularly on the coastal zone, has led governments to carefully examine the environmental implications of development proposals. This book provides the background needed to undertake coastal oceanographic investigations and sets them in context by incorporating case studies and sample problems based on the author's experience as an environmental consultant.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
396
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 11

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780849384257
Verschijningsdatum:
11/11/1996
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
164 mm x 243 mm
Gewicht:
752 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 324 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.