• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Environmental Chemistry of Arsenic

William T Frankenberger, Frankenberger Frankenberger
Hardcover | Engels | Books in Plants, Soils, and the Environment | nr. 85
€ 534,45
+ 1068 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

With contributions from world-renowned experts in the field, this book explores developments in the transport kinetics, seasonal cycling, accumulation, geochemistry, transformation, and toxicology of arsenic. It details advances in the prevention and control of arsenic and arsenic compounds in the air, soil, and water and offers analytical methods for the detection and study of arsenic in the environment and human body. Providing bioremediation techniques for effective treatment of contaminated water supplies, the book discusses factors that influence the removal of arsenic from water as well as diurnal and seasonal variations in the arsenic concentration of surface water supplies.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
412
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 85

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824706760
Verschijningsdatum:
5/09/2000
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
159 mm x 234 mm
Gewicht:
721 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 1068 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
AANGERADEN

Alles voor een vliegende start

op school en op kantoor
AANGERADEN
Tips voor een vliegende start
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.