Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Small businesses are the backbone of the tourism and hospitality industry and, depending on which statistics one uses, represent somewhere between 75 to 95 percent of all firms globally in this sector. The number of entrepreneurs has dramatically and uniformly increased globally over the last ten years.Divided into four sections, Entrepreneurship and Small Business Management in the Hospitality Industry takes an intuitive step-bystep progression through each stage of the entrepreneurial process: context, theoretical perspectives and definitions; Concept to reality; The business plan; Growth and the future.Ideal for students at any level, the chapters of this book invite you to ponder upon your reading through a series of 'reflective practice' activities. These, along with case studies, clearly defined chapter objectives, reflections, role-play activities and experiential exercises, allow you to both think actively about themes, concepts and issues and then apply them to a number of suggested scenarios. Perfect preparation for the up-and-coming entrepreneur!