Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
For the production of SCP the rice bran was mixed with inoculation medium of R. oligosporus, C. utilis and growth medium. Proximate analysis of fermented rice bran was done to evaluate the nutritive value of rice bran. And the percentage of moisture, ash, protein, fat and fiber was measured in both fermented and unfermented rice bran and then were compared. During this research work many optimum conditions were determined which improved the single cell protein production e.g. incubation temperature and moisture level. Maximum crude protein was obtained when the inoculums size 15% (v/w), inoculums age 48h was used. Fermentation period of 60 hours, incubation temperature of 30°C and moisture level of 500 ml in growth medium was found to give maximum protein yield and viable count of yeast and mold.