Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The last few decades have seen a flurry of activity in the synthesis and development of the Amylolytic enzymes from bacteria and fungi their production and characterization. Various strategies can be envisaged to synthesize by exploiting the reactivity of this organisms with their derivatives by various researchers. The aim of this book is to provide a brief knowledge about starch degrading bacteria and their application in commercially important amylolytic enzyme has wide industrial application due to its property of remaining active in broad range of pH as well as temperature. Thus amylase produced from a natural soil isolate, culture B5 is a commercially important amylolytic enzyme. We hope the readers can enjoy this text and find it useful in their respective studies.