Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Enciclopedia De Los Sabores. Vol 2, La

Enciclopedia De Los Sabores. Vol 2, La

Niki Segnit
Boek | Spaans
€ 26,95
+ 53 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Después del éxito mundial de La enciclopedia de los sabores, regresa la reina de las combinaciones con una secuela que recoge aún más sabores.

«Losi ngredientes inspiran a Segnit, pero son sus reflexiones, sus descripciones vibrantes, las que nos inspiran a sus lectores. La luz es ella». -María Nicolau

Un compendio único de más de 800 combinaciones de sabores a partir de verduras que seducirán por igual a veganos, vegetarianos y omnívoros. La Enciclopedia De Los Sabores. Vol. 2 enseña a los amantes de la comida y la bebida a apreciar más y mejor los 92 ingredientes que cubre, y las múltiples maneras (clásicas y contemporáneas) de emparejarlos de un modo delicioso.

ENGLISH DESCRIPTION

The plant-led follow-up to The Flavor Thesaurus, "a rich and witty and erudite collection" (Epicurious), featuring 92 essential ingredients and hundreds of flavor combinations.

"After all, the combinations you think you know, the ones you've never even considered, will blow your mind ... Eggplants take you to chocolate, which takes you to miso, which takes you to seaweed, which takes you to a recipe in another book or a restaurant dish you have to hunt down straight away. The curiosity is infectious, the possibilities inspiring on this ingredient-led voyage."--Yotam Ottolenghi in The New York Times Magazine, on how he uses More Flavors for recipe development

"[Segnit is] a flavor genius . . . creative, imaginative, and fun."--Mark Bittman

With her debut cookbook, The Flavor Thesaurus, Niki Segnit taught readers that no matter whether an ingredient is "grassy" like dill, cucumber, or peas, or "floral fruity" like figs, roses, or blueberries, flavors can be created in wildly imaginative ways. Now, she again draws from her "phenomenal body of work" (Yotam Ottolenghi) to produce a new treasury of pairings―this time with plant-led ingredients.

More Flavors explores the character and tasting notes of chickpea, fennel, pomegranate, kale, lentil, miso, mustard, rye, pine nut, pistachio, poppy seed, sesame, turmeric, and wild rice―as well as favorites like almond, avocado, garlic, lemon, and parsley from the original―then expertly teaches readers how to pair them with ingredients that complement. With her celebrated blend of science, history, expertise, anecdotes, and signature sense of humor, Niki Segnit's More Flavors is a modern classic of food writing, and a brilliantly useful, engaging reference book for every cook's kitchen.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
528
Taal:
Spaans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9788419642189
Verschijningsdatum:
9/11/2023
Uitvoering:
Boek
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
1500 mm x 2300 mm
Gewicht:
782 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 53 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.