Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
El carácter competitivo de nuestra sociedad ha primado los poderes est imulantes del café y ha dejado de lado sus aspectos puramente gastronó micos. Cada vez es más frecuente encontrar personas que se muestran ex igentes a la hora de elegir un menú o seleccionar los vinos en un rest aurante, y, sin embargo, permanecen indiferentes ante la infusión que generalmente sirve de remate a toda buena comida y que deja el último aroma y más persistente sabor. Carlos Delgado se propone elevar nuestr a cultura cafetera más allá del habitual «solo, cortado o con leche» y muestra cómo el café es algo más que una bebida estimulante y un trad icional recurso contra el sueño y la fatiga. El libro del café nos int roduce en su apasionante historia, tecnología, consumo y degustación - destacan en este apartado las precisiones sobre los distintos aromas y las reglas de la cata profesional- y nos enseña nuevas maneras de pre parar la infusión. La selección de cócteles y combinados, y los platos de carnes y reposte