Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La cocina brasileña se desarrolló a partir de influencias portuguesas, africanas, nativas americanas, españolas, francesas, italianas, japonesas y alemanas. Varía mucho según la región, lo que refleja la mezcla del país de poblaciones nativas e inmigrantes, y también su tamaño continental. Esto ha creado una cocina nacional marcada por la preservación de las diferencias regionales. Brasil es el país más grande de América del Sur y de América Latina. Es el quinto país más grande del mundo, tanto por área geográfica como por población, con más de 202 millones de habitantes. Estar fuertemente relacionado con Portugal, que siempre tuvo una fuerte conexión con el mar; No es de extrañar que Brasil haya adoptado tanto el marisco y el pescado en su cocina tradicional. Uno de los platos que se destacan en esta categoría en Brasil es la Moqueca, un término general para un guiso de pescado, que hoy se ha convertido en tantos platos diferentes ... Muchas regiones de Brasil han creado su propia versión de Moqueca, basada en las especies de peces que se encuentran naturalmente en cada una de las costas de esta región. Brasil podría ser mejor conocido por su carne de res, asados y guisos cocinados a fuego lento, pero el país, sin embargo, tiene más de 5,000 millas de costa y el extenso sistema del río Amazonas, que brindan acceso a zonas productivas de pesca marina y de agua dulce. Como resultado, pescados como el pargo, el bacalao y el róbalo figuran abundantemente en la dieta nacional. Sin embargo, al igual que con toda la cocina brasileña, las variaciones en la vasta área del país son considerables.