Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A partir del ejemplo de la ciudad de Alicante en la primera mitad del siglo XIX, la monografía ofrece una atractiva y completa aproximación al reto que representaba proporcionar una alimentación suficiente y segura a toda su población. Junto a la mirada interdisciplinar con la que se abordan los diferentes aspectos de la cadena alimentaria involucrados en el proceso de abastecimiento de víveres, y los factores socioeconómicos, culturales y políticos que lo determinaban, destaca la variedad de las fuentes utilizadas. El trabajo ofrece un completo análisis de los mecanismos con los que contaban las administraciones municipales para controlar por medio de los veedores, corredores y peritos, y a partir de sus propiedades organolépticas, la calidad y pureza de los alimentos. Mercedes Pascual Artiaga es doctora en Historia por la Universidad de Alicante y licenciada en Farmacia por la Universidad de Valencia. Es profesora honorífica de la Universidad de Alicante y de la Universidad Miguel Hernández. Eva Mª Trescastro López es doctora en Salud Pública y Diplomada en Nutrición Humana y Dietética por la Universidad de Alicante y licenciada en Ciencia y Tecnología de los Alimentos por la Universidad Politécnica de Valencia. Es profesora ayudante (LOU) en la Universidad de Alicante.