Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
India, in terms of production and area, now occupies the second place among wheat growing countries of the world. The total world wheat production is estimated at 605.9 million tonnes from 216.6 million ha during 2005-2006 to which contributed 11.4%. Sulphur is essential for synthesis of proteins, vitamins and sulphur containing essential amino acids and is also associated with nitrogen metabolism. Sulphur improves both yield and quality of crops. Sulphur deficiency in soil is the increase with intensification of agriculture. The fertilizers responsive varieties have accelerated the depletion of sulphur increases in soil, even from lower soil depth. The continuous use of sulphur free fertilizers have resulted in wide spread deficiency of sulphur in Indian soils and become more beneficial in light textured soils which low in organic matter. Information on effect of sulphur on yield, quality and uptake of nutrients under wheat crop is limited. Keeping above facts in view the present investigation was conducted to study the Effect of sulphur levels on physico-chemical properties of soil and performance of wheat (Triticum aestivum L.).