Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Okra is considered one of the best vegetable and always fetchs high prices in the market due to its taste and edible constituents. But it is susceptible to various fungal diseases such as Fusarium solani, Macrophomina phaseolina, Rhizoctonia bataticola, R. solani, Pythium butleri, Phytophthora palmivora, Cercospora abelmoschii and Erysiphe cichoracearum. Okra root rot is caused by the fungus Fusarium solani (Mart) Sacc. According to reports the root rot is one of the most destructive diseases. Its incidence ranged between 10-80%, with a maximum (55-80%) in the crop grown on small scale as kitchen /home gardening and minimum (10-45%) in the crop sown on large scale under field conditions. The book in hand can furnish valuable information on varieties Vs. sowing geometry and can be usual for researchers, vegetable growers and agriculturist.