Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Mungbean or greengram (Vigna radiata L.) is one of the important edible pulse crop. It belongs to family Papilionacea. It is the third important pulse crop cultivated throughout India (after chickpea and pigeon pea). Mungbean grown in summer season gives better yield than grown in rainy season, as summer crop is almost free from infestation of insects, pest and diseases. Still productivity of summer mungbean is low for due to major constraint of nutrient availability. Phosphorus helps in better nodulation and efficient functioning of nodule bacteria for fixation of N to be utilized by plants during grain- development stage, which in turn led to increase in green yield.