Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Effect of Irradiation on the Storage Stability of Whole Wheat Flour

Effect of Irradiation on the Storage Stability of Whole Wheat Flour

Effect of Irradiation on Wheat Flour

Farah Alam, Masood Sadiq Butt, Hafiz Ansar Rasul Suleria
Paperback | Engels
€ 58,45
+ 116 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Food safety has become an important factor in our lives and it is necessary to think about agriculture products hygiene consistent with the idea of "farm to table". Food safety is a subject of growing importance to consumers. One reason is the emergence of new types of harmful bacteria or evolving forms of older ones that can cause serious illness. Radiation treatment of food may effectively control food borne pathogens microorganism, bacteria and parasites organism, insect infestation, delay ripening and inhibit sprouting. A direct benefit of good food irradiation practices is the reduction of food borne illness and significant shelf life extension of the irradiated product. Another benefit of extreme importance is related to the possibility of that food irradiation may prevent the use of highly toxic fumigants which were also found to cause environmental pollution and do harm to the ozonosphere. The irradiation technology is recommended for no toxicity, no pollution, no remains, by many organizations: World Health Organization (WHO), Food and Agriculture Organization (FAO), International Atomic Energy Agency (IAEA) and Codex Alimentarius Commission (CAC)etc.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
140
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783848421565
Verschijningsdatum:
8/06/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
213 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 116 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.