Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Mango (Mangifera indica L.)is the most popular and the choicest fruit produced in the tropical and sub-tropical regions of the world. India is the largest producer of mango in the world contributing about 50% of the total production worldwide. From the last few years, some physiological stresses and quality related issues have been raised in mango orchards. It was observed that unbalanced fertilization, micro nutrient deficiencies, poor tree management and inadequate cultural practices are mainly responsible for orchard related issues the only application of primary nutrients could not prove successful to produce high quality fruit in mango trees and the application of micro nutrients is compulsory as well. Foliar spray of micro nutrients is generally quick, more effective and is common practice to overcome the micro nutrient deficiencies in order to improve quality. For increasing the efficiency and enhancing the quality and yield of fruit and mitigating the nutrition related problems, the foliar application of nutrients needs to be improvised.