Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
INTERACTIVE EFFECT OF CADMIUM AND SALICYLIC ACID ON GROWTH AND SOME PHYSIOLOGICAL ATTRIBUTES OF WHEAT: A pot experiment was conducted to assess the interactive effect of cadmium and Salicylic acid on growth and physiological attributes some mineral nutrients of two wheat genotypes. Healthy Seeds of two wheat genotypes (Sehar and S-24) were obtained from the Department of Botany, University of Agriculture, Faisalabad. Two wheat genotypes were grown under normal and cadmium stressed conditions. There were be three levels (0, 100, 200 µM) of cadmium and single level (0.5 mM) of salicylic acid. Salicylic acid was applied through rooting application to reduce the toxic effect of stressful condition. Twelve days after the germination of the crop, 1st treatment of cadmium and salicylic acid (separately and in combination) were applied to plants with half strength Hoagland's nutrient medium, whereas control plants were treated with half strength Hoagland's nutrient medium only. Application of cadmium caused a significant reduction in all growth parameters (shoot and root length, shoot and root fresh and dry weights, number of leaves and total leaf area).