Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Het vierde deel in de sfeervolle, internationaal geprezen misdaadserie met Bruno, chef de police. Bruno's dag is niet goed begonnen. Een Frans-Spaanse top in een plaatselijk château wordt bedreigd door Baskische separatisten van de ETA en tegelijkertijd richten dierenrechtenactivisten van PETA grote schade aan op foie gras-boerderijen. Dan graaft een archeologisch team een goed bewaard skelet op. Alleen is het veel recenter dan de prehistorische mens waarop ze hadden gehoopt: met een Swatch om zijn pols en een kogelgat in zijn schedel. Met de toestroom van bezoekers in Saint Denis lijkt de sleutel tot de oplossing bij een van deze buitenstaanders te liggen. Bruno moet alert zijn en zijn hoofd erbij houden. Zeker omdat het antwoord misschien tóch dichter bij huis ligt.
Recensies: ‘De Courrèges-boeken mogen dan als misdaadfictie worden bestempeld, ze bieden ook een vermakelijk inzicht in het Franse dorpsleven, met een bijzondere nadruk op het eten en de wijn van het gebied’. France Magazine
‘Een van de charmes van de serie is de gedetailleerde stoet van Franse plattelandsgerechten … een andere is het karakter van Bruno zelf – menselijk, verstandig, eerlijk en een zeer goede kok … kortom een prettig, intrigerend, wou-dat-ik-er-was boek met vlagen van gastroporn’. Guardian