Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Eating Apes is an eloquent book about a disturbing secret: the looming extinction of humanity's closest relatives, the African great apes-chimpanzees, bonobos, and gorillas. Dale Peterson's impassioned exposé details how, with the unprecedented opening of African forests by European and Asian logging companies, the traditional consumption of wild animal meat in Central Africa has suddenly exploded in scope and impact, moving from what was recently a subsistence activity to an enormous and completely unsustainable commercial enterprise. Although the three African great apes account for only about one percent of the commercial bush meat trade, today's rate of slaughter could bring about their extinction in the next few decades. Supported by compelling color photographs by award-winning photographer Karl Ammann, Eating Apes documents the when, where, how, and why of this rapidly accelerating disaster.
Eating Apes persuasively argues that the American conservation media have failed to report the ongoing collapse of the ape population. In bringing the facts of this crisis and these impending extinctions into a single, accessible book, Peterson takes us one step closer to averting one of the most disturbing threats to our closest relatives.