Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cross-country skiing is not an exact science," author John Morton writes in his preface. " Even though the sport has been influenced by recent technological changes, there are still countless variables that make consistent top performance all but impossible. This observation is borne out at the World Cup or Olympic level of international competition, where year after year different individuals from various nations emerge as champions." As a former Olympian and Olympic coach, Morton draws on his firsthand experience to outline what makes a great skier. The combination of Conditioning, Technique, Psychology, Health and Nutrition, and Equipment and Waxing can make or break an athlete at any level.