Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
In this era of Twitter and text-messaging, which calls into question previously accepted notions of literacy, today's students need a new and more pragmatic approach to developing writing and research skills. While a number of guides to historical research and writing and several historical methodology texts have appeared in the past several years, no single text accomplishes what Doing History: An Introduction to the Historian's Craft does. Through a unique two-part organization, authors Wendy Pojmann, Barbara Reeves-Ellington, and Karen Ward Mahar offer specific assignments to identify students' weaknesses and build their skills. They provide concrete examples of historical approaches and theories and detailed guidelines to help students complete their work within the constraints of the academic term. The text integrates the complexities of historical research and writing into a single, comprehensive narrative without compromising depth and breadth. Its lively and accessible writing style helps students grapple with sophisticated ideas while also avoiding the pitfalls that commonly entrap them as they learn to think and write as historians. The book's intellectually engaging discussions of the discipline of history in Part One: the Historian's Craft are enriched by solid examples of published scholarship. Students preparing research projects will benefit from straightforward guidelines for the research and writing process. In addition, the integrated workbook in Part Two: Doing History Workbook Exercises allows them to hone their skills with assessment exercises and skill-building assignments.