Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"This is my invariable advice to people: Learn how to cook--try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all have fun." Julia Child This unique cookbook--by award-winning chef Lance Nitahara and award-winning filmmaker and author Ray Comfort--utilizes foods mentioned in the world's bestselling book of all time, the Bible. However, these biblically based recipes include a modern, gourmet touch to satisfy today's tastebuds.
These recipes will introduce you to dishes cooked around the world, present some unusual ingredients you may not have tried, and help you feed on timeless truths along the way, with verses about foods sprinkled throughout the pages. Recipes include: Roasted Quail Stuffed with Farro and Figs Ezekiel's Grain Salad Broiled Tilapia Amandine Einkorn Flatbread Lentil Stew Braised Oxtail with Squash and Leeks Cinnamon Raisin Loaf Beef en Croute Ricotta, Almond, and Pomegranate Parfait