Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is a multi-dimensional study that proceeded with the objective to study the quantity and quality of fuid milk distributed in Pondicherry, a capital city of an Union Territory, India. The study adopted triangulative methods seeking details from field survey, secondary data and experimental work. Seventeen brands of packet milk enter into this city most of them from neighboring states. Five toned packet milk samples and five fresh vendors' milk were purposely selected. The presence of solids- non-fat (SNF) was below the standard in all the vendors' milk. All the samples showed positive results for the presence of sodium chloride. Presence of cane sugar was confirmed in all the toned milk samples except one.Formalin was detected in toned milk samples. Two vendors' milk and four toned milk samples showed poor microbial quality when tested for Standard Plate Count (SPC) method. E.Coli bacteria were present in two toned milk and one vendors' milk sample.