Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
‘He’s a regular guy – he’s not a chef and he’s not formally a cook, and he was a virgin in the kitchen … I love his enthusiasm for food, having a laugh and for family, and I think, at the end of the day, that’s what food is about. Viva Virgin Kitchen!’ Jamie Oliver Three years ago Barry Lewis couldn’t boil an egg. Now he’s a rising star of the food world and one of the country’s hottest new cooks. In 2010 Barry taught himself to cook step-by-step, filming the process and posting the videos on his YouTube channel My Virgin Kitchen. The channel became an overnight hit, racking up millions of views and inspiring thousands of new cooks to pick up the ladle. Before long, Barry had attracted media attention and been given the seal of approval by his idol, Jamie Oliver. He’s now a regular on Jamie’s Food Tube Channel. Barry Lewis is all about delicious ingredients, healthy meals and having fun. These recipes are for everyone: young or old, seasoned pros or those who are terrified of setting foot in the kitchen. Whether you’re looking for family favourites like Beef & Ricotta Pasta Shells, heartwarmers like Bangers & Mustard Mash Casserole, or melt-in-your-mouth treats like Vanilla & Honeycomb Semifreddo, here you’ll find all the ingredients, inspiration and confidence you need. So what are you waiting for? Get stuck in, because Dinner’s ON!