• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Dining by Rail

The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

James D Porterfield
Paperback | Engels
€ 36,45
+ 72 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Dining by Rail is James D. Porterfield's book of history and recipes from America's golden age of railroad cuisine. Porterfield is a devotee of railroad history and a gourmet cook, and while preparing this book he sorted through 7,500 railroad recipes. Full of authentic menus and classic recipes like Lobster Newburg, deviled eggs and blanc mange, Dining by Rail is the book for anyone who has ever dreamed of returning to the days of glamorous travel.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
408
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780312187118
Verschijningsdatum:
15/05/1998
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
175 mm x 226 mm
Gewicht:
657 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 72 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.