• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Die Letzten Geheimnisse Der Kochkunst

Hintergründe -- Rezepte -- Experimente

Peter Barham
Paperback | Duits
€ 78,95
+ 157 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Viele Menschen, die kochen, sei es als Hausfrau oder Hobbykoch, möchten verstehen warum und wie die manchmal komplizierten Rezepte funktionieren und warum so manches Rezept immer wieder misslingt. Das Buch erklärt in leicht verständlicher Sprache, aber ohne auf die notwendigen Details zu verzichten, die naturwissenschaftlichen Grundlagen der vielfältigen Vorgänge beim Kochen. Der Autor liefert darüber hinaus viele interessante, im Detail beschriebene Rezepte, die anspruchsvolle Hobbyköche reizen, aber auch den weniger Geübten gelingen werden.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
363
Taal:
Duits

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783642624667
Verschijningsdatum:
23/08/2014
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
521 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 157 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.